Klant

Iedereen wil een prachtige woning waar men zich thuis voelt. Daar investeert men behoorlijk in en want het oog wil wat. Onze oren worden nog regelmatig vergeten bij het (ver)bouwen van een woning. Juist dit zintuig is ongemerkt één van de belangrijkste factoren die stress, spanning of irritatie veroorzaken. Maar gelukkig is men steeds meer bewust van goede akoestiek om zich prettig te voelen in de woning.

Geluid heeft invloed op hoe wij ons voelen, denken en handelen.

Natuurlijk is het galmende geluid in de eerste plaats vooral heel vervelend om aan te horen. Maar een slechte akoestiek heeft nog meer nadelen. De galm die ontstaat is behalve
hinderlijk ook enorm vermoeiend. Het onnodige geluid zorgt voor slechte verstaanbaarheid, is het moeilijker om je te concentreren en verspil je veel waardevolle energie.

Met goede akoestiek in uw woning kunt u dit enorm verbeteren, waardoor de ruimte en het geluid die het herbergt prettiger en rustiger overkomt. Dit komt uw gezondheid direct ten goede!

Veel gebouwen bestaan uit beton en glas, dat zijn harde omgevingen waarin de akoestiek allesbehalve optimaal is. Met ons duurzame akoestische naadloze plafond, kunt u uw project voorzien van een visueel prachtig plafond wat gezond is voor u en goed voor het milieu. Onze Green Plaster draagt bij tot een optimale geluidsbeleving in elke ruimte wat goed is voor uw gezondheid en de wereld.

  • Geen schadelijke stoffen

  • Geen stofvorming

  • Zelfdovend en geen druppelvorming bij brand

  • Na de snelle applicatie gelijk gebruiksklaar

Enige volledig duurzaam naadloos akoestisch plafond voor uw project

Ons gepatenteerde Green Plaster van Echo Acoustic is het enige akoestisch naadloze plafond wat werkelijk duurzaam is. Anderen gebruiken het woord duurzaam, maar hebben het dan over het recyclen van afval, wat vaak nog bestaat uit glas- of steenwol.

Wij brengen een 100% (schapen)wollen plaat op uw plafond die wij afwerken met 3 lagen van onze Green Plaster wat gemaakt is van gerecyclede oude kranten. Dit geluiddempende middel spuiten wij op deze duurzame plaat. Niet alleen zorgt dit akoestische pleister voor galmreductie, maar de structuur kan uit een fijne korrel, middelgrote of grove korrel bestaat wat ook in alle RAL- en NCS kleuren aan te brengen is.

Dit levert niet alleen een uitstekende geluidsabsorptie, het pleisterwerk is ook
brandvertragend en bestand tegen schimmels en insecten.

Veelgebruikte producten

Green Plaster

Green Plaster is een naadloos ecologisch akoestisch pleister systeem voor een sublieme akoestiek met een volledige vorm- en ontwerpvrijheid.

Bekijk product

Green Spray

Green Spray bestaat uit hoogwaardige akoestische vlokken die door naadloze versluiting tegen de ondergrond worden aangebracht.

Bekijk product

Green Color

Een verf welke de voordelen van een akoestische oplossing niet beïnvloed, dat is onze Green Color. Deze verf is uitstekend geschikt om bestaande en nieuwe akoestische systemen en/of producten van de juiste kleur te voorzien.

Bekijk product

Geïnteresseerd? Maak een afspraak

Afspraak maken formulier

MM slash DD slash JJJJ
Toestemming

Echo Acoustic is begaan met het milieu

Het gebruik van milieuvriendelijk materiaal zal ook in uw projecten een steeds belangrijkere rol krijgen. Echo Acoustic is op het gebied van duurzaamheid ver gevorderd en al onze producten zijn gemaakt van duurzaam materiaal.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer productinformatie voor uw bestek? Lees hier alle product specificaties.

Wilt u een sample aanvragen, klik op deze link.

U kunt natuurlijk ook per mail of telefonisch contact met ons opnemen op +31 299 795 520.