Aannemer

U zult steeds vaker te maken hebben met bouwprojecten waarbij geluidsisolatie een belangrijke rol speelt. Vanzelfsprekend denkt men vaak om opdrachten zoals bioscopen, opnamestudio’s en concertzalen. Hier is het vanzelfsprekend dat er akoestisch geïsoleerd wordt.

Steeds meer vraag naar een duurzaam naadloos akoestisch plafond

Waarschijnlijk merkt u ook dat steeds meer luxueuze woningen hun woonkamer of zwembad van goede akoestiek willen voorzien. Steeds vaker zullen uw klanten daarom ook een offerte voor een akoestisch plafond willen voor hun luxe woning, zwembad of buitenhuis. Aangezien duurzaamheid een steeds belangrijker begrip wordt in de bouw, zult u merken dat hier meer vraag naar is en kunt u met de Green Plaster van Echo Acoustics hen voorzien in hun behoeften. Veel gebouwen bestaan uit beton en glas, dat zijn harde omgevingen waarin de akoestiek alles behalve optimaal is. Met ons duurzame akoestische naadloze plafond, kunt u uw project voorzien van een visueel prachtig plafond wat gezond is voor uw klant en goed voor het milieu. Onze Green Plaster draagt bij tot een optimale geluidsbeleving in elke ruimte wat goed is voor uw gezondheid en de wereld.

  • Geen schadelijke stoffen

  • Geen stofvorming

  • Licht in gewicht en hoge flexibiliteit

  • Zelfdovend en geen druppelvorming bij brand

Enige volledig duurzaam naadloos akoestisch plafond voor uw project

Ons gepatenteerde Green Plaster van Echo Acoustic is het enige akoestisch naadloze plafond wat werkelijk duurzaam is. Anderen gebruiken het woord duurzaam, maar hebben het dan over het recyclen van afval, wat vaak nog bestaat uit glas- of steenwol. Wij brengen een 100% (schapen)wollen plaat op uw plafond die wij afwerken met 3 lagen van onze Green Plaster wat gemaakt is van gerecyclede oude kranten. Dit geluiddempende middel spuiten wij op deze duurzame plaat. Niet alleen zorgt dit akoestische pleister voor galmreductie, maar de structuur kan uit een fijne korrel, middelgrote of grove korrel bestaat wat ook in alle RAL- en NCS kleuren aan te brengen is. Dit levert niet alleen een uitstekende geluidsabsorptie, het pleisterwerk is ook brandvertragend en bestand tegen schimmels en insecten.

Veelgebruikte producten

Green Plaster

Green Plaster is een naadloos ecologisch akoestisch pleister systeem voor een sublieme akoestiek met een volledige vorm- en ontwerpvrijheid.

Bekijk product

Green Spray

Green Spray bestaat uit hoogwaardige akoestische vlokken die door naadloze versluiting tegen de ondergrond worden aangebracht.

Bekijk product

Green Color

Een verf welke de voordelen van een akoestische oplossing niet beïnvloed, dat is onze Green Color. Deze verf is uitstekend geschikt om bestaande en nieuwe akoestische systemen en/of producten van de juiste kleur te voorzien.

Bekijk product

Geïnteresseerd? Maak een afspraak

Afspraak maken formulier

MM slash DD slash JJJJ
Toestemming

Echo Acoustic is begaan met het milieu

Het gebruik van milieuvriendelijk materiaal zal ook in uw projecten een steeds belangrijkere rol krijgen. Echo Acoustic is op het gebied van duurzaamheid ver gevorderd en al onze producten zijn gemaakt van duurzaam materiaal.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer productinformatie voor uw bestek? Lees hier alle product specificaties.

Wilt u een sample aanvragen, klik op deze link.

U kunt natuurlijk ook per mail of telefonisch contact met ons opnemen op +31 299 795 520.