Aannemer

In de bouw zijn weinig bedrijfstakken zo snelgroeiend als die van akoestiek. En in weinig sectoren is de vraag naar circulariteit en duurzaamheid zo groot als in de bouw. Om aan de marktbehoefte te voldoen en tegelijkertijd het welzijn van mens, planeet en dier te beschermen, ontwikkelden wij unieke akoestische oplossingen, gemaakt van ecologisch materiaal. Onze producten dragen bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

Onschadelijk, licht & duurzaam.

Onze innovatieve en ecologische Green Plaster biedt akoestische uitdagingen in de bouw het hoofd. Het verenigt perfecte akoestiek in gebouwen en woningen met duurzaam welbevinden. Voor zowel de mens als het milieu.

Green Plaster is een naadloos en compleet akoestisch systeem dat bestaat uit hoogwaardige platen van 100% schapenwol. Schapenwolvezels zijn enorm geluidsabsorberend en de natuurlijke eigenschappen van wol dragen bij aan een gezonde plek om te wonen, te werken en te zijn.

Experts werken de schapenwollen plaat af met kant-en-klaar verspuitbare toplagen voor een strak en egaal plafond.

Al onze producten zijn vrij van schadelijke stoffen en omdat we met lichtgewicht materialen werken, is de fysieke belasting in de uitvoering minimaal. Green Plaster bevat geen glaswol en voorkomt zo irritatie aan de handen. Duurzame inzetbaarheid van mensen nemen we bloedserieus.

 

  • Geen glaswol, dus geen irritatie aan de handen

  • Geen schadelijke stoffen

  • Geen stofvorming

  • Licht in gewicht en hoge flexibiliteit

"Duurzame kwaliteit staat écht voorop."

Marco Stam, eigenaar van Stam Montagebouw én expert van Echo Acoustic, ervaart in de praktijk dat kwaliteit en duurzaamheid bij ons echt voorop staan. “Je merkt het aan alles: de producten zijn van hoge kwaliteit en Echo Acoustic verwacht dat het eindresultaat altijd aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Daarnaast zie je duurzaamheid overal in de samenwerking terug.

Want niet alleen het product is duurzaam, ook de partnerschappen zijn erop gericht. Een voorbeeld daarvan is dat er niet te veel experts van Echo Acoustic in één regio aangesteld worden. Zo is de kwaliteit goed te borgen en zijn klanten in het hele land te bedienen. Bovendien weet je als expert ook dat je geen oneerlijke concurrentie hoeft te vrezen in jouw regio.”

Veelgebruikte producten

Green Plaster

Green Plaster is een naadloos ecologisch akoestisch pleistersysteem voor sublieme akoestiek met volledige vorm- en ontwerpvrijheid. Het enige akoestische plafond dat werkelijk duurzaam én gezond is.

Bekijk product

Green Spray

Green Spray is een hoogwaardig akoestisch spuitproduct voor de behandeling van wanden en plafonds. Het is vrij van schadelijke stoffen, droogt snel en flexibel in gebruik. Green Spray garandeert akoestische verbetering en consistente topkwaliteit.

Bekijk product

Green Color

Green Color laat unieke geluidsabsorberende eigenschappen van akoestische oplossingen intact. Het is uitstekend geschikt voor onderhoud aan bestaande systemen of om nieuwe systemen te voorzien van de juiste kleur.

Bekijk product

Geïnteresseerd? Maak een afspraak

Echo Acoustic is begaan met onze planeet.

De vraag naar circulariteit en duurzaamheid is groot in de bouw. Om aan die behoefte te voldoen en tegelijkertijd het welzijn van mens, planeet en dier te beschermen, ontwikkelden wij unieke akoestische oplossingen, gemaakt van ecologisch, duurzaam materiaal. We vertellen u er graag alles over.

> Productinformatie
> Sample aanvragen

 

Vragen?

Telefoon: +31 299 795 520
Mail: info@echo-acoustic.nl