Expert

De vraag naar akoestische oplossingen groeit. Parallel daaraan neemt de noodzaak toe om duurzame en circulaire bouwoplossingen te omarmen. Onze innovatieve en ecologische Green Plaster is de milieuvriendelijke aanvulling op bestaande akoestische producten en levert aannemers en onderaannemers daarmee een unieke positie in de markt op.

Begin nú met duurzame akoestiek.

De bouwwereld is hard op weg zichzelf opnieuw uit te vinden. Van een traditioneel systeem transformeert de branche in een circulaire en duurzame sector. De overheid stelt als doel dat in 2050 de Nederlandse gebouwenvoorraad volledig energieneutraal moet zijn. Wie zich nu niet inspant, mist straks de boot. Met onze duurzame Green Plaster plaats je jezelf als expert in de kijker bij opdrachtgevers én draag je bij aan gezonde akoestiek. Gezond voor zowel mens als milieu.

Green Plaster is een naadloos en compleet akoestisch systeem dat bestaat uit hoogwaardige platen van 100% schapenwol. Schapenwolvezels zijn enorm geluidsabsorberend en de natuurlijke eigenschappen van wol dragen bij aan een gezonde plek om te wonen, te werken en te zijn. Experts verzorgen de vakkundige afwerking van de schapenwollen plaat. Dat doen zij met kant-en-klaar verspuitbare toplagen, voor een strak en egaal plafond.

  • Geen glaswol, dus geen last van je handen

  • Na de snelle applicatie gelijk gebruiksklaar

  • Licht in gewicht en hoge flexibiliteit

  • Geen stofvorming

Green Plaster, duurzaam en top notch akoestisch plafond

Onze Green Plaster is het enige akoestisch plafond op de markt dat werkelijk duurzaam is. Dempt geluid doeltreffend, voor écht goede akoestiek.

+ Naadloos uiterlijk, super strak plafond
+ Akoestisch plaatmateriaal van 100% schapenwol
+ Hoge Aasorptiewaarde van 0,9
+ In alle RAL en NCS kleuren verkrijgbaar
+ Veilige en snelle applicatie
+ Toepasbaar op elke ondergrond, ook op gewelfde plafonds
+ Geen uitstoot van schadelijke stoffen bij gebruik en verwerking van Green Plaster

Veelgebruikte producten

Green Plaster

Green Plaster is een naadloos ecologisch akoestisch pleistersysteem voor sublieme akoestiek met volledige vorm- en ontwerpvrijheid. Het enige akoestische plafond dat werkelijk duurzaam én gezond is.

Bekijk product

Green Spray

Green Spray is een hoogwaardig akoestisch spuitproduct voor de behandeling van wanden en plafonds. Het is vrij van schadelijke stoffen, droogt snel en flexibel in gebruik. Green Spray garandeert akoestische verbetering en consistente topkwaliteit.

Bekijk product

Green Color

Green Color laat unieke geluidsabsorberende eigenschappen van akoestische oplossingen intact. Het is uitstekend geschikt voor onderhoud aan bestaande systemen of om nieuwe systemen te voorzien van de juiste kleur.

Bekijk product

Geïnteresseerd? Maak een afspraak

Echo Acoustic is begaan met onze planeet.

De vraag naar circulariteit en duurzaamheid is groot in de bouw. Om aan die behoefte te voldoen en tegelijkertijd het welzijn van mens, planeet en dier te beschermen, ontwikkelden wij unieke akoestische oplossingen, gemaakt van ecologisch, duurzaam materiaal. We vertellen u er graag alles over.

Productinformatie
Sample aanvragen

 

Vragen?

Telefoon: +31 299 795 520
Mail: info@echo-acoustic.nl