Architect

Wie iconische gebouwen wil ontwerpen, heeft flexibele en esthetisch veelzijdige materialen nodig. Echo Acoustic biedt innovatieve, duurzame oplossingen voor akoestiek met flexibele structuur voor maximale ontwerpvrijheid. Onze in-house ontwikkelde producten zijn circulair en vervaardigd uit restafval en gerecyclede materialen. Bovendien produceren, vervoeren en verwerken we onze goederenstroom zo energieneutraal mogelijk, en alleen met gelijkgestemde partners en experts. Zo maken we écht verschil en leveren we uitsluitend topkwaliteit.

De ecologische keuze bij bouwakoestiek.

Onze innovatieve en ecologische Green Plaster biedt akoestische uitdagingen het hoofd. Het verenigt perfecte akoestiek in gebouwen en woningen met duurzaam welbevinden. Voor zowel de mens als het milieu.

Green Plaster is een naadloos en compleet akoestisch systeem dat bestaat uit hoogwaardige platen van 100% schapenwol. Schapenwolvezels zijn enorm geluidsabsorberend en de natuurlijke eigenschappen van wol dragen bij aan een gezonde plek om te wonen, te werken en te zijn.

Green Plaster is vrij van schadelijke stoffen, licht van gewicht, brandveilig, luchtzuiverend en vochtregulerend.

  • Geen stofvorming

  • Licht in gewicht en hoge flexibiliteit

  • Zelfdovend en geen druppelvorming bij brand

  • Na de snelle applicatie gelijk gebruiksklaar

Bouwen met uw oren.

“We ontwerpen allereerst voor het oog. Dat spreekt het meest aan. Maar op een verantwoorde en duurzame manier een gebouw ontwerpen voor het oor is dankzij de akoestische oplossingen van Echo Acoustic haalbaar. En wenselijk.” 

 

Veelgebruikte producten

Green Plaster

Green Plaster is een naadloos ecologisch akoestisch pleistersysteem voor sublieme akoestiek met volledige vorm- en ontwerpvrijheid. Het enige akoestische plafond dat werkelijk duurzaam én gezond is.

Bekijk product

Green Spray

Green Spray is een hoogwaardig akoestisch spuitproduct voor de behandeling van wanden en plafonds. Het is vrij van schadelijke stoffen, droogt snel en flexibel in gebruik. Green Spray garandeert akoestische verbetering en consistente topkwaliteit.

Bekijk product

Green Color

Green Color laat unieke geluidsabsorberende eigenschappen van akoestische oplossingen intact. Het is uitstekend geschikt voor onderhoud aan bestaande systemen of om nieuwe systemen te voorzien van de juiste kleur.

Bekijk product

Geïnteresseerd? Maak een afspraak.

Echo Acoustic is begaan met het milieu.

De vraag naar circulariteit en duurzaamheid is groot in de bouw. Om aan de marktbehoefte te voldoen en tegelijkertijd het welzijn van mens, planeet en dier te beschermen, ontwikkelden wij unieke akoestische oplossingen, gemaakt van ecologisch, duurzaam materiaal. We vertellen u er graag alles over.

Productinformatie
Sample aanvragen

 

Vragen?

Telefoon: +31 299 795 520
Mail: info@echo-acoustic.nl