Architect

Wanneer een gebouw ontworpen wordt, houdt men vooral rekening met wat de wensen van de klant, welke functie het moet vervullen, hoe het er zal uitzien en uiteraard het budget. Regelmatig wordt het onzichtbare comfort, gezondheid en het milieu vergeten.

Niet alleen het oog wilt wat, voedt ook uw oren en uw gevoel

In de architectuur bestaan gebouwen veelal uit beton en glas, dat zijn harde omgevingen waarin de akoestiek allesbehalve optimaal is. Met ons duurzame akoestische naadloze plafond, kunt u uw project voorzien van een visueel prachtig plafond wat gezond is voor uw klant en goed voor het milieu. Onze Green Plaster draagt bij tot een optimale geluidsbeleving in elke ruimte wat goed is voor uw gezondheid en de wereld.

  • Geen stofvorming

  • Licht in gewicht en hoge flexibiliteit

  • Zelfdovend en geen druppelvorming bij brand

  • Na de snelle applicatie gelijk gebruiksklaar

Na de snelle applicatie gelijk gebruiksklaar

Ons gepatenteerde Green Plaster van Echo Acoustic is het enige akoestisch naadloze plafond wat werkelijk duurzaam is. Anderen gebruiken het woord duurzaam, maar hebben het dan over het recyclen van afval, wat vaak nog bestaat uit glas- of steenwol.

Wij brengen een 100% (schapen)wollen plaat op uw plafond die wij afwerken met 3 lagen van onze Green Plaster wat gemaakt is van gerecyclede oude kranten. Dit geluiddempende middel spuiten wij op deze duurzame plaat. Niet alleen zorgt dit akoestische pleister voor galmreductie, maar de structuur kan uit een fijne korrel, middelgrote of grove korrel bestaat wat ook in alle RAL- en NCS kleuren aan te brengen is.

Dit levert niet alleen een uitstekende geluidsabsorptie, het pleisterwerk is ook brandvertragend en bestand tegen schimmels en insecten.

Veelgebruikte producten

Green Plaster

Green Plaster is een naadloos ecologisch akoestisch pleister systeem voor een sublieme akoestiek met een volledige vorm- en ontwerpvrijheid.

Bekijk product

Green Spray

Green Spray bestaat uit hoogwaardige akoestische vlokken die door naadloze versluiting tegen de ondergrond worden aangebracht.

Bekijk product

Green Color

Een verf welke de voordelen van een akoestische oplossing niet beïnvloed, dat is onze Green Color. Deze verf is uitstekend geschikt om bestaande en nieuwe akoestische systemen en/of producten van de juiste kleur te voorzien.

Bekijk product

Geïnteresseerd? Maak een afspraak

Afspraak maken formulier

MM slash DD slash JJJJ
Toestemming

Echo Acoustic is begaan met het milieu

Het gebruik van milieuvriendelijk materiaal zal ook in uw projecten een steeds belangrijkere rol krijgen. Echo Acoustic is op het gebied van duurzaamheid ver gevorderd en al onze producten zijn gemaakt van duurzaam materiaal.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer productinformatie voor uw bestek? Lees hier alle product specificaties.

Wilt u een sample aanvragen, klik op deze link.

U kunt natuurlijk ook per mail of telefonisch contact met ons opnemen op +31 299 795 520.