Expert worden

Expert van Echo Acoustic worden? Duurzaam idee!

In de bouw zijn er weinig sectoren zo snelgroeiend als de akoestiek. Niet alleen omdat akoestiek onbewust een grote rol speelt in het dagelijkse comfort, maar ook omdat rust steeds schaarser aan het worden is. Alles wordt drukker en er is overal geluid. Hedendaagse inrichtingen en moderne architectuur bieden veel optische rust met veel ruimte, grote gladde oppervlakken en strakke gietvloeren, maar zijn vaak de basis van een slechte akoestiek met (te) veel galm. Green Plaster verhoogt het akoestisch comfort, zonder afbreuk te doen aan de bestaande look en feel van een ruimte. Wil jij consumenten en bedrijven op een duurzame manier helpen aan een goede akoestiek, zonder galm? Word dan expert van Echo Acoustic!

Download meer informatie

Expert aan het woord

Marco Stam, eigenaar van Stam Montagebouw, is expert van Echo Acoustic en vertelt waarom hij deze stap heeft genomen: “De vraag naar akoestische oplossingen wordt steeds groter. Dat komt mede doordat de levensstandaard omhoog gaat en akoestiek daardoor niet langer een ondergeschoven kindje is: het zorgt namelijk voor rust en mensen willen graag een prettige leefomgeving creëren. Nu zijn er best veel leveranciers van akoestische oplossingen, maar die maken voornamelijk gebruik van glas- en steenwol. Echo Acoustic is de enige die een volledig duurzaam en circulair product levert. Dit zijn 100% schapenwollen absorptieplaten die je afwerkt met de Green Top.

Green Top is een mengsel van cellulosevezels en ook daar zitten geen schadelijke stoffen in. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar je hoeft je ook geen zorgen over je eigen gezondheid en die van je medewerkers te maken. Ik werk al een paar jaar met Green Plaster en ik geloof echt in het product. Dat het volledig circulair is en een groene voetafdruk heeft, is voor mij het grootste voordeel. En dat het product het beoogde akoestische effect heeft, natuurlijk! “

Begeleiding van Echo Acoustic

“Het aanbrengen en spuiten van Green Plaster is anders dan het aanbrengen van andere materialen. Het vraagt wel om enige kennis: er zijn een paar handigheidjes die je echt goed onder de knie moet hebben om het beoogde resultaat te krijgen. Kevin Bond weet dat als ontwikkelaar van het product als geen ander. Een van mijn nieuwe spuiters ging vandaag voor het eerst met het product aan de slag en Kevin was erbij om hem te begeleiden. Hij zorgde ervoor dat onze spuiter precies wist welke handelingen hij moest verrichten om het plafond precies zo te krijgen als de klant wilde.

Maar de begeleiding van Echo Acoustic aan haar experts gaat verder dan alleen het delen van kennis en training on the job: sinds ik expert ben, heb ik al behoorlijk wat leads van Kevin ontvangen. En een aantal daarvan zijn ook al opdrachtgevers geworden.”

Duurzame kwaliteit staat voorop

“Bij Echo Acoustic staan kwaliteit en duurzaamheid echt voorop”, gaat Marco verder. “Dat merk je aan alles: de producten zijn van hoge kwaliteit en Echo Acoustic verwacht ook dat het eindresultaat altijd aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Daarnaast is duurzaamheid ook iets wat je overal in de samenwerking terugziet.

Niet alleen het product is duurzaam, maar ook de partnerschappen zijn daarop gericht. Een voorbeeld daarvan is dat er niet te veel experts van Echo Acoustic in één regio aangesteld worden. Zo is de kwaliteit goed te borgen en zijn klanten in het hele land te bedienen. Maar daardoor weet je ook als expert dat je geen oneerlijke concurrentie hoeft te vrezen in jouw regio.”

Word jij onze nieuwe expert?

“Bij Echo Acoustic staan kwaliteit en duurzaamheid echt voorop”, gaat Marco verder. “Dat merk je aan alles: de producten zijn van hoge kwaliteit en Echo Acoustic verwacht ook dat het eindresultaat altijd aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Daarnaast is duurzaamheid ook iets wat je overal in de samenwerking terugziet. Niet alleen het product is duurzaam, maar ook de partnerschappen zijn daarop gericht. Een voorbeeld daarvan is dat er niet te veel experts van Echo Acoustic in één regio aangesteld worden. Zo is de kwaliteit goed te borgen en zijn klanten in het hele land te bedienen. Maar daardoor weet je ook als expert dat je geen oneerlijke concurrentie hoeft te vrezen in jouw regio.”

Maak een afspraak

Expert worden!

Wilt u ook de producten van Echo Acoustic verkopen en verwerken?

Neem contact op