Thuis

Een huis is een thuis. Een baken van rust, van gezelligheid, privacy en comfort. Een plek waar u op adem komt. Juiste akoestiek draagt bij aan die rust. Toch wordt er bij een interieurontwerp regelmatig te weinig rekening gehouden met de akoestiek, met irritatie en overprikkeling tot gevolg. Wij helpen u graag dat te voorkomen.

Een harmonieuze thuisbasis.

Boosdoener van slechte akoestiek is vaak een combinatie van (veel) ruimte, lucht en het gebruik van harde materialen. Wat wij doen is simpel: we voegen een component aan uw interieur toe en brengen daarmee de ruimte en het geluid terug in balans. Onzichtbaar, naadloos en in perfecte harmonie met uw interieur. Wat u dan krijgt is rust, het hoofdingrediënt voor een harmonieuze thuisbasis.

 

Deze ruimtes maken we stiller:

> Woonkamers
> Grote hallen
> Thuisbioscopen
> Vides
> Ruimtes met hoge plafonds en ramen
> Overige ruimtes met matige akoestiek

Écht goede akoestiek en een egaal en strak plafond: Green Plaster

Ons gepatenteerde Green Plaster is het enige akoestisch plafond op de markt dat werkelijk duurzaam is. Dempt geluid doeltreffend en heeft een egaal en strak uiterlijk. Voor écht goede akoestiek in uw woning.

+ Naadloos uiterlijk, super strak plafond
+ In alle RAL en NCS kleuren verkrijgbaar
+ Snelle applicatie
+ Toepasbaar op elk oppervlak, ook op gewelfde plafond

 

Veelgebruikte producten

Green Plaster

Green Plaster is een naadloos ecologisch akoestisch pleistersysteem voor sublieme akoestiek met volledige vorm- en ontwerpvrijheid. Het enige akoestische plafond dat werkelijk duurzaam én gezond is.

Bekijk product

Green Spray

Green Spray is een hoogwaardig akoestisch spuitproduct voor de behandeling van wanden en plafonds. Het is vrij van schadelijke stoffen, droogt snel en flexibel in gebruik. Green Spray garandeert akoestische verbetering en consistente topkwaliteit.

Bekijk product

Green Color

Green Color laat unieke geluidsabsorberende eigenschappen van akoestische oplossingen intact. Het is uitstekend geschikt voor onderhoud aan bestaande systemen of om nieuwe systemen te voorzien van de juiste kleur.

Bekijk product

Geïnteresseerd? Maak een afspraak

Perfecte akoestiek, in harmonie met uw interieur.

Hoe ons product bij u thuis presteert bepaalt onze waarde. Ons doel en gezamenlijke passie is dan ook: het creëren van perfecte akoestiek.

Bij Echo Acoustic geloven we dat optimale akoestiek geen afbreuk hoeft te doen aan het interieur en het welzijn van mens, dier en milieu. Daarom maken we gebruik van ecologisch materiaal met geweldige geluidsabsorberende eigenschappen en zijn onze productiemethoden duurzaam. Bij gebruik en verwerking van onze producten worden geen schadelijke stoffen uitgestoten.

Zonder op te scheppen durven we te zeggen dat bij ons alleen de beste vaklui de montage en applicatie uitvoeren. Zo borgen we onze kwaliteit.

 

Vragen?

Telefoon: +31 299 795 520
Mail: info@echo-acoustic.nl