Expert aan het woord

Marco Stam, eigenaar van Stam Montagebouw, is expert van Echo Acoustic en vertelt waarom hij deze stap heeft genomen: “De vraag naar akoestische oplossingen wordt steeds groter. Dat komt mede doordat de levensstandaard omhoog gaat en akoestiek daardoor niet langer een ondergeschoven kindje is: het zorgt namelijk voor rust en mensen willen graag een prettige leefomgeving creëren. Nu zijn er best veel leveranciers van akoestische oplossingen, maar die maken voornamelijk gebruik van glas- en steenwol. Echo Acoustic is de enige die een volledig duurzaam en circulair product levert. Dit zijn 100% schapenwollen absorptieplaten die je afwerkt met de Green Top.

Duurzame kwaliteit staat voorop

“Bij Echo Acoustic staan kwaliteit en duurzaamheid echt voorop”, gaat Marco verder. “Dat merk je aan alles: de producten zijn van hoge kwaliteit en Echo Acoustic verwacht ook dat het eindresultaat altijd aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Daarnaast is duurzaamheid ook iets wat je overal in de samenwerking terugziet.

Niet alleen het product is duurzaam, maar ook de partnerschappen zijn daarop gericht. Een voorbeeld daarvan is dat er niet te veel experts van Echo Acoustic in één regio aangesteld worden. Zo is de kwaliteit goed te borgen en zijn klanten in het hele land te bedienen. Maar daardoor weet je ook als expert dat je geen oneerlijke concurrentie hoeft te vrezen in jouw regio.”