Toepassingen

Zalen & theaters

Ontketen de kracht van geluid

De geluidskwaliteit in zalen, bijeenkomstruimtes en theaters is allesbepalend voor de bezoekersbeleving. Bij Echo Acoustic geloven we in de creatie van perfecte akoestiek zonder afbreuk te hoeven doen aan esthetiek en het welzijn van mens, dier en milieu.

We creëren en monteren ecologisch akoestische oplossingen die de akoestiek naar topniveau brengen en nemen in dat proces altijd de functie van de ruimte als leidraad. Want hoewel galm de grootste gemeenschappelijke deler is, behoeven concertzalen andere geluidsisolatie dan bijvoorbeeld museumgalerijen, kantines of auditoriums.

Met een nagalmmeting op locatie bepalen we welke aanpak de beste is om de akoestiek in uw ruimte te perfectioneren. Geheel passend bij de omvang, het interieur en de functie van de ruimte.

Green Plaster, duurzaam en top notch akoestisch plafond

Onze Green Plaster is het enige akoestisch plafond op de markt dat werkelijk duurzaam is. Dempt geluid doeltreffend, voor écht goede akoestiek.

  • Naadloos uiterlijk, super strak plafond
  • Hoge Aasorptiewaarde van 0,9
  • In alle RAL en NCS kleuren verkrijgbaar
  • Veilige en snelle applicatie
  • Toepasbaar op elke ondergrond, ook op gewelfde plafonds

Alles wat we doen, doen we goed. En duurzaam.

Rode draad in onze bedrijfsvoering is het samenbrengen en bewaken van gezondheid, rust en duurzaamheid. Dat doen we door restafval en gerecyclede materialen te gebruiken bij de vervaardiging van onze in-house ontwikkelde producten. Bovendien produceren, vervoeren en verwerken we onze goederenstroom zo energieneutraal mogelijk, en alleen met gelijkgestemde partners en experts. Zo maken we écht verschil en leveren we uitsluitend topkwaliteit.

Nodig ons uit.

Met een nagalmmeting bij u op locatie bepalen we welke aanpak de beste is om de akoestiek in uw ruimte te perfectioneren. Een meting is altijd (gratis) onderdeel van de opdracht. We zien uw uitnodiging graag tegemoet!

M: info@echo-acoustic.nl
T: 0299-795520