Toepassingen

Horeca & retail

Rust, de drijvende kracht achter uw zakelijk succes

Goede akoestiek in een winkel of horecazaak is minstens zo belangrijk als de service, het eten of het product. Want uit eten gaan of winkelen is pas duur wanneer verwachtingen niet stroken met de realiteit. Kortom: maak werk van akoestisch comfort!

Met onze duurzame oplossingen tillen we de akoestiek in uw winkel of restaurant direct naar topniveau. We brengen rust terug, de basis voor een gemoedelijke sfeer en een hoger uitgavenpatroon bij uw klanten.

Green Plaster, duurzaam en top notch akoestisch plafond

Onze Green Plaster is het enige akoestisch plafond op de markt dat werkelijk duurzaam is. Dempt geluid doeltreffend, voor écht goede akoestiek.

  • Naadloos uiterlijk, super strak plafond
  • Hoge Aasorptiewaarde van 0,9
  • In alle RAL en NCS kleuren verkrijgbaar
  • Veilige en snelle applicatie
  • Toepasbaar op elke ondergrond, ook op gewelfde plafonds

Alles wat we doen, doen we goed. En duurzaam.

Rode draad in onze bedrijfsvoering is het samenbrengen en bewaken van gezondheid, rust en duurzaamheid. Dat doen we door restafval en gerecyclede materialen te gebruiken bij de vervaardiging van onze in-house ontwikkelde producten. Bovendien produceren, vervoeren en verwerken we onze goederenstroom zo energieneutraal mogelijk, en alleen met gelijkgestemde partners en experts. Zo maken we écht verschil en leveren we uitsluitend topkwaliteit.

Uw zaak is onze zaak.

Welke oplossing voor uw ruimte de beste is, dat berekenen we op basis van een nagalmmeting op locatie of tijdens een intake bij ons in de showroom. U bent van harte uitgenodigd.

Plan een afspraak in!

M: info@echo-acoustic.nl
T: 0299-795520