Toepassingen

Woonruimtes

Ruimte, geluid en design in perfecte harmonie

Een huis is een thuis. Een baken van rust, van gezelligheid, privacy en comfort. Een plek waar u op adem komt. Juiste akoestiek draagt bij aan die rust. Toch wordt er bij een interieurontwerp regelmatig te weinig rekening gehouden met de akoestiek, met irritatie en overprikkeling tot gevolg.

Boosdoener van slechte akoestiek is vaak een combinatie van ruimte, lucht en het gebruik van harde materialen. Wat wij doen is simpel: we voegen een component aan uw interieur toe en brengen daarmee de ruimte en het geluid terug in balans. Onzichtbaar, naadloos en in perfecte harmonie met uw interieur. Wat u dan krijgt is rust, het hoofdingrediënt voor een harmonieuze thuisbasis.

Deze ruimtes maken we stiller:

  • Woonkamers
  • Grote hallen
  • Thuisbioscopen
  • Vides
  • Ruimtes met hoge plafonds en ramen

“We kochten een oude boerderij in Hem en hebben die compleet laten renoveren. In de hal is een vide gemaakt, we kijken van de hal zo naar de nok. Heel mooi, maar die enorme ruimte zorgde voor een kakafonie aan geluid. Om gek van te worden. Door op de plafonds van de vide de akoestische Green Plaster aan te brengen, is de akoestiek fors verbeterd.”

Jaap

Green Plaster, duurzaam en top notch akoestisch plafond!

Onze Green Plaster is het enige akoestisch plafond op de markt dat werkelijk duurzaam is. Dempt geluid doeltreffend en heeft een egaal en strak uiterlijk. Voor écht goede akoestiek.

  • Naadloos uiterlijk, super strak plafond
  • Hoge Absorptiewaarde van 0,9
  • In alle RAL en NCS kleuren verkrijgbaar
  • Veilige en snelle applicatie
  • Toepasbaar op elke ondergrond, ook op gewelfde plafonds

Alles wat we doen, doen we goed. En duurzaam.

Rode draad in onze bedrijfsvoering is het samenbrengen en bewaken van gezondheid, rust en duurzaamheid. Dat doen we door restafval en gerecyclede materialen te gebruiken bij de vervaardiging van onze in-house ontwikkelde producten. Bovendien produceren, vervoeren en verwerken we onze goederenstroom zo energieneutraal mogelijk, en alleen met gelijkgestemde partners en experts. Zo maken we écht verschil en leveren we uitsluitend topkwaliteit.

Wij nodigen u uit

Om u écht goede akoestiek te laten ervaren, nodigen we u van harte uit bij ons thuis. In onze showroom te Edam. We beantwoorden er al uw vragen en sturen u met een passend akoestisch advies op zak weer huiswaarts, geheel vrijblijvend.

Meer weten?

Plan een adviesgesprek in!
M: info@echo-acoustic.nl
T: 0299-795520