Toepassingen

Home cinema

Uw audio-visuele ervaring naar sensationeel topniveau

De perfecte home cinema-ervaring is meer dan een state of the art beeldscherm en een krachtige geluidsinstallatie. Akoestiek speelt een cruciale rol in het creëren van een meeslepende audio-visuele ervaring. Heldere dialogen en rijke geluidseffecten; met optimale akoestiek haalt u het maximale uit uw filmervaring. Wij begrijpen dat tot in de decibellen.

Met onze duurzame en ecologische oplossingen brengen we de akoestiek in uw thuisbioscoop direct naar topniveau. Aangebracht door alleen de beste vaklui.

Green Plaster, duurzaam en top notch akoestisch plafond

Onze Green Plaster is het enige akoestisch plafond op de markt dat werkelijk duurzaam is. Dempt geluid doeltreffend, voor écht sublieme akoestiek.

  • Naadloos uiterlijk, super strak plafond
  • Hoge Aasorptiewaarde van 0,9
  • In alle RAL en NCS kleuren verkrijgbaar
  • Veilige en snelle applicatie
  • Toepasbaar op elke ondergrond, ook op gewelfde plafonds

Alles wat we doen, doen we goed. En duurzaam.

Rode draad in onze bedrijfsvoering is het samenbrengen en bewaken van gezondheid, rust en duurzaamheid. Dat doen we door restafval en gerecyclede materialen te gebruiken bij de vervaardiging van onze in-house ontwikkelde producten. Bovendien produceren, vervoeren en verwerken we onze goederenstroom zo energieneutraal mogelijk, en alleen met gelijkgestemde partners en experts. Zo maken we écht verschil en leveren we uitsluitend topkwaliteit.

We nodigen u uit.

Om u écht goede akoestiek te laten ervaren, nodigen we u van harte uit bij ons thuis. In onze showroom te Edam. We beantwoorden er al uw vragen en sturen u met een passend akoestisch advies op zak weer huiswaarts, geheel vrijblijvend. Een nagalmmeting op locatie is altijd (gratis) onderdeel van de opdracht.

Plan een afspraak in!

M: info@echo-acoustic.nl
T: 0299-795520